Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

* Felületkezelő tárcsa 3M DBWL ScotchBrite™ sorjázó korong 200 x 25 x 76,2mm 7S FIN világosszürke

3M
49.290 Ft (38.811 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 7000046089
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.905 Ft
Várható szállítás: 2021. december 02.
49.290 Ft (38.811 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

  • Tömör, alkalmazkodó korong, mely hatékony a sorja eltávolításában a munkadarab sérülése nélkül
  • A csavart kialakításnak köszönhető a korong sima, stabil működése, ezáltal egyenletes eredmények érhetőek el.
  • A 'Scotch-Brite™ nem szövött anyag ellenáll az eltömődésnek és egyenletesen friss csiszolóanyagot biztosít, ezáltal garantálva a vágási művelet folyamatosságát
  • Az így kapott finiselés feleslegessé teheti az utána következő kezelési lépéseket
  • Minimalizálja a hő felgyülemlését, ezzel csökkentve hőre érzékeny anyagok esetében az elszíneződés és elformálódás veszélyét.
  • Hatékony bármely fém-, kompozit- és üvegfajta esetén, lehetővé téve ezzel, hogy egy korong több feladatok is el tudjon végezni.

Három különböző finomság kapható, ezáltal számos sorjázási műveletre alkalmazható. Folyamatosan hagyja érintkezni a csiszolóanyagot a munkadarabbal, ezáltal egyenletes finiselést biztosít a termék élete során. Nem sérti fel vagy hajlítja meg a munkadarabot.

A csavart kialakítású, nem szövött felépítésnek köszönhetően a Scotch-Brite™ sorjázókorong problémamentesen, könnyedén működik és kiszámítható csiszolási eredményeket nyújt lapos és egyenetlen felületeken a termék élettartama során. Keménysége és ellenállósága ideálissá teszi lézerrel vágott és sajtolt tárgyak sorjázásához, szalagcsiszolás utáni finiseléshez, emellett csökkenti az alapanyag rongálódásának lehetőségét. A követelményektől függően a korong által végzett finiselés lehetségessé teszi a felhasználójának a végső finiselési lépések elhagyását. A Scotch-Brite™ sorjázókorong szilíciumkarbid csiszolóanyagot tartalmaz. A szilíciumkarbid szintetikus ásványi anyag, mely nagyon éles és gyakran használják alacsony nyomáson történő alkalmazásoknál, mint például festés előkészítése és finiselés. A szilíciumkarbid gyorsabban törik és bomlik mint az alumíniumoxid, de finomabb finiselést tesz lehetővé.A Scotch-Brite™ ipari csiszolóanyagok egyedi felületkezelő termékek, melyekben a csiszolóanyag a nem szövött nejlon vagy szintetikus szálszerkezetbe van belefoglalva. A csiszolóanyagok és szálszerkezet kombinációja olyan csiszolórendszert eredményez, mely egyenletes teljesítményt nyújt a termék élete során. A nyitott hálós anyag lassan melegszik és véd az eltömődés ellen, így a csiszolóanyag magas vágási teljesítményt nyújt. A szálak a hálóban folyamatosan összetörnek, így friss ásványi anyag kerül a felszínre, ezáltal pedig kiemelkedő vágási minőség érhető el, valamint nő a termék élettartama is. A Scotch-Brite(tm) termékek növelhetik a termelékenységet, miközben csökkentik a kémiai és drótkefével történő tisztítás szükségességét. Esztétikai finiseléstől egészen a hegesztésnyomok eltüntetéséig, sorjázásig és még sok más feladatig, a Scotch-Brite(tm) csiszolóanyagok gyorsan nyújtanak stabil eredményt, alkatrészről alkatrészre.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!