Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Roloc™ csiszolórendszer 3M SCDR Roloc™ felületkezelő korong D=75mm A MED bordó (5531)

3M
1.206 Ft (949 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 7000000755
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.905 Ft
Várható szállítás: 2022. május 23.
1.206 Ft (949 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

  • A durva, nem szövött korong durván sorjáz és finisel
  • Alakítható, nem szőtt anyagú tárcsák Roloc™ felfogással a nagy teljesítményt igénylő csiszolási munkákhoz
  • Egyenletes finiselés érhető el a nyitott hálórendszernek köszönhetően ellenáll az eltömődésnek és hidegen dolgozik
  • A '3M™ Roloc™felfogórendszerrel könnyen és egyszerűen lehet tárcsát cserélni többlépéses finiselési folyamatok esetén.
  • Tetszetős finiselési eredményeket eredményez fémen, fán és kompozit anyagokon

A Scotch-Brite™ Roloc™ SC-DR felületkezelő korongok lehetővé tetszik az egyszerre történő egybecsiszolást és finiselést, ezzel csökkentve a munkavégzés idejét. 3M™ Roloc™ gyorskioldó rendszerrel vannak felszerelve, mellyel gyorsan és egyszerűen lehet korongot cserélni. Magas teherbírású termék, durva használathoz. Kiváló termék különösen a szélek sorjázásához kapcsolódó műveletekhez.

A nyitott hálós szálszerkezet véd a lerakódás és felmelegedés ellen, míg az alumíniumoxid csiszolóanyag magas vágási teljesítményt és egyenletes teljesítményt nyújt. A 3M™ Roloc™ kiegészítő rendszerrel gyorsan és egyszerűen lehet korongot cserélni, így ideális egy sor alkalmazásra, például egybecsiszoláshez, sorjázáshoz és finiseléshez. Alumíniumoxid csiszolóanyagot alkalmazunk a Scotch-Brite™ Roloc™ felületkezelő korongokhoz. Az alumíniumoxid népszerű választás a professzionális ipari szereplők körében a magas vágási teljesítmény és hosszú élettartam miatt. Ez az ásvány kemény és tartós csiszolóanyag, mely folyamatosan töredezik ezzel új éleket felszabadítva használat közben, míg a hagyományos csiszolóanyagok, pl. a gránit gyorsan elhasználódnak. Magas vágási teljesítménye, keménysége és ereje, valamint alacsony hőgyűjtőképessége az alumíniumoxidot széles körben használt csiszolóanyaggá teszik különböző felületkezelő alkalmazások során. Az alumíniumoxid alkalmazható emellett fém- és famegmunkálási feladatok során számos anyagon, így fémötvözeteken is. A Scotch-Brite™ felületkezelő termékek csiszolóanyagai a nem szövött nejlon vagy szintetikus szálszerkezetbe vannak belefoglalva. A csiszolóanyagok és szálszerkezet kombinációja egy olyan csiszolórendszert eredményez, mely egyenletes teljesítményt nyújt a termék élettartama során. A nyitott hálós anyag lassan melegszik és csökkenti az elszíneződés és deformálódás veszélyét. A szálszerkezet emellett véd a lerakódás ellen és ezáltal magas vágási teljesítményt biztosít, mivel csökken az eltömődés veszélye, mindez pedig tovább növeli a korong élettartamát. A 3M™ Roloc™ gyorscserés korongok kisebb korongok, melyeken egy műanyag menetes gomb vagy csavar található, mellyel könnyen és gyorsan lehet rögzíteni az eszközt a Roloc™ TR korongfelfogóra (külön megvásárolható), így kényelmesen lehet korongokat cserélni egy egyszerű fel- és letekeréses mozdulattal. A Roloc TR rendszer biztos rögzítést jelent még durva alkalmazások esetében is, a 3M™ Roloc™ rendszer lehetővé teszi a korongok cseréjét különböző feladatok között néhány másodperc alatt. Minden egyes TR kiegészítő gomb színkódot tartalmaz, így azonosítható a fokozat, még egyszerűbbé téve ezzel a szükséges szint beazonosítását az elvégzendő feladathoz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!